DE CE ALEGI TIGLA METALICA PENTRU ACOPERISUL TAU?

DURATA DE VIATA

50 ani + 

SIMPLITATE TEHNOLOGICA DE INSTALARE

GREUTATE REDUSA

Greutatea redusa face posibila reducerea costului nu doar al structurii de rezistenta (poate fi montata pe structuri usoare), ci si al intregii case in asamblu. 

GAMA DE CULORI

Cea mai mare gama de culori si finisaje de calitate PREMIUM din Romania; satisfacerea celui mai exigent gust si incadrarea perfecta in orice peisaj. 

REZISTENTA FORMIDABILA IN TIMP

Fabricat din tabla din otel de calitate premium, acoperisul din Tigla Metalica este rezistent si sigur indiferent de conditiile climaterice. Este rezistent si la deterioarile mecanice. 

GAMA DE UTLIZARE

Tigla Metalica este potrivita pentru orice tip de acoperis abrupt cu o panta de cel putin 14 grade. 

ECO 🌳

material ecologic; prietenos cu natura

ZERO INTRETINERE

+ nu necesita cheltuieli ulterioare de intretinere 

*tigla metalica EVEREST

  Tigla Metalica EVEREST  
  Tigla Metalica ORIZONT  
  Tigla Metalica EVEREST  
  Tigla Metalica ORIZONT  
MATERIA PRIMA

CALITATEA ESTE PE PRIM PLAN

Daca abordezi alegerea Tiglei Metalice superficial, atunci foarte curand, in 4-5 ani, acoperisul isi va pierde culoarea si va incepe procesul de coroziune. Adesea proprietarii se plang de faptul ca tigla metalica rugineste, se decoloreaza sau se deformeaza. Acesti proprietari, cel mai probabil, se concentreaza doar pe pret si aleg un produs cu un cost de 15-20% sub media pietei. In acest caz economiile se dovedesc a fi mici, dar multitudinea de probleme aparute in timp este de regula uriasa. 


Asa dar, calitatea si durabilitatea Tiglei Metalice este in primul rand influentata de materia prima utilizata pentru fabricarea acesteia. 

La TPS, materia prima din care fabricam 100% din produsele noastre, o importam din fabricile puternic tehnologizate din Coreea de Sud ale companiei KG DONGBU STEEL. 

KG DONGBU STEEL- cea mai competitiva companie din lume, care exceleaza prin siderurgie inovatoare, ecologica si futuristica.

Top Profil Sistem este cel mai mare importator national de Tabla din Otel Prevopsit (destinat domeniului constructiilor) din Coreea de Sud. 

Straturile de protectie a materialului din care este fabricata tigla metalica, seamana cu straturile unui tort, miezul fiind tabla din otel:

STRUCTURA STRATURILOR DE PROTECTIE

 • Care sunt Straturile de Protectie a Tiglei Metalice?

  Otelul este un material care, traditional, este susceptibil la coroziune. Acesta necesitaprotejareLa baza materiei prime se foloseste foaia din otel cu continut scazut de carbon. Aceasta este acoperita electrolitic pe ambele parti cu un strat protector de zinc, urmat de un strat de pasivizare si unul de grund. Ultimul strat aplicat este cel protector polimeric decorativ pe partea din fata si un strat de protectie pe partea din spate. 

 • De ce este important Stratul de Zinc? 

  Aplicarea stratului de zinc, asigura ca baza otelului nu va fi deteriorata chiar si in cazurile in care straturile exterioare ale tiglei metalice sunt afectate. 

 • Beneficiile Straturilor de Protectie:

  De asemenea, aceste straturi permit tiglei metalice sa reziste la sarcini climaterice de la -50 grade C pana la + 120 grade C. Sarcina este de aproteja otelul de coroziune si de asigura stabilitatea culorii. 

finisaje si culori. 

RAL 7024

Finisaj: HI-MAT

0.50mm Grosime

RAL 9005

Finisaj: HI-MAT

0.50mm Grosime

RAL 8017

Finisaj: HI-MAT

0.50mm Grosime

RAL 3009

Finisaj: HI-MAT

0.50mm Grosime

RAL 7024

Finisaj: MAT

0.45mm Grosime

RAL 8019

Finisaj: MAT

0.45mm Grosime

RAL 8019

Finisaj: HI-MAT

0.50mm Grosime

RAL 6005

Finisaj: HI-MAT

0.50mm Grosime

RAL 3005

Finisaj: HI-MAT

0.50mm Grosime

RAL 8017

Finisaj: MAT

0.45mm Grosime

bine de stiut. 

PRETUL UNUI ACOPERIS POATE FI REDUS!

 • Primul pas in economisire este reducerea rebuturilor. 

 • Pentru un acoperis in configuratii mai complexe, cantitatea de rebut poate ajunge si pana la 30%, ceea ce afecteaza costul total al acoperisului. 

 • Pentru a nu arunca bani in vant, este recomandat sa achizitionati Tigla Metalica produsa la dimensiuni personalizate acoperisului si nu tigla metalica la dimensiuni standard din depozite si hipermarketuri. 

 • La o comanda personalizata, calculul materialelor necesare va fi individual si tabla va fi debitata in conformitate cu proiectul prevazut. Acest lucru va minimaliza cantitatea de rebuturi si va salva timp + bani. 

 • Este foarte important ca producatorul sa furnizeze un sistem complet pentru acoperis (Tigla Metalica + Accesorii) si deasemenea sa poata efectua, daca este necesar, producerea aditionala de materiale. 

stiai ca?

Finisajele Mate sunt nitel mai scumpe ca finisajele lucioase. 

Cu toate acestea, este puternic recomandata alegerea unui finsaj mat in detrimentul unui finisaj lucios.

 Finisajele mate sunt mai fiabile si mai durabile!

hai sa vorbim despre proiectul tau.

Soseaua Oltenitei, Nr. 243, Popesti-Leordeni, Ilfov

instrumente utile.

Mostre Gratuite 🧡

Ghid de Culori

Intrebari Frecvente 

Formular de Contact

Galerie "Clienti Multumiti, Imagini Frumoase

program.

Luni - Vineri: 08:30 - 17:00

Sambata: 08:30 - 13:00

Duminica: ne odihnim 😴